Door e-waste in te leveren op de gemeentelijke milieustraten, maken de verenigingen en goede doelen kans op 1.000 euro. FOTO: WECYCLE
Door e-waste in te leveren op de gemeentelijke milieustraten, maken de verenigingen en goede doelen kans op 1.000 euro. FOTO: WECYCLE (Foto: )

Kans op een Wecycle-cheque van 1.000 euro

BREDA / ETTEN-LEUR - Verenigingen of lokale goede doelen kunnen een Wecycle-sponsorcheque winnen van 1.000 euro door de afgedankte elektrische apparaten of de energiezuinige lampen (zogeheten e-waste) in te leveren op de gemeentelijke milieustraat. In totaal zijn 25 (sponsor)cheques beschikbaar. Wecycle regelt de inzameling van e-waste en laat ingeleverde apparaten en lampen recyclen tot nieuwe grondstoffen.

Om een kans te maken op zo'n sponsorcheque, stuurt de club of vereniging een foto of korte video van het inlevermoment op de gemeentelijke milieustraat én een beschrijving van de inzamelactie naar Wecycle. ,,Wij staan landelijk voor de verantwoorde inzameling en recycling van e-waste en lokaal voor de binding met onze partnergemeenten'', zo vertelt Jan Vlak, algemeen directeur van Wecycle. ,,De lokale goede doelen of verenigingen maken met deze inzamelactie kans op een mooi sponsorbedrag. Zo gaan circulair en sociaal hand in hand.'' Wecycle kiest de 25 leukste, opvallendste en creatiefste inzendingen die tot en met 9 juni kunnen worden ingestuurd via de website www.wecycle.nl/inleveren. Daar zijn ook de voorwaarden van deze inzamelactie terug te vinden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden