Jong en oud kan de komende drie weekenden bij Hornbach in Breda gratis meedoen aan voorronden van de 'Beste klusser van Nederland'.
Jong en oud kan de komende drie weekenden bij Hornbach in Breda gratis meedoen aan voorronden van de 'Beste klusser van Nederland'. (Foto: )

Laat jouw klustalent zien bij Hornbach aan Konijnenberg!

BREDA - Hornbach zoekt de 'Beste Klusser van Nederland'.
Man of vrouw, jong of oud, doe-het-zelver of 'n professional: iedereen die de felbegeerde Gouden Hamer wil winnen, mag meedoen. Drie weekenden op rij houdt Hornbach aan de Konijnenberg 33 in Breda voorrondes. De winnaars van elk weekend strijden om de titel tijdens het landelijke finalefestival op zaterdag 15 juni.

,,Heb jij twee rechterhanden...? En ben jij altijd aan het schroeven, zagen, monteren en installeren? Dan moet je zeker meedoen aan deze bloedstollende strijd'', zo vertelt de vestigingsmanager. ,,Tijdens drie voorrondes, in de weekenden van 18 en 19 mei, 25 en 26 mei, en 1 en 2 juni, dagen we deelnemers onder meer uit elektra aan te leggen en om 'n afvoer aan de gootsteen te monteren. De winnaars van ieder weekend verdienen een plek in de landelijke finale op 15 juni. Je kunt steeds deelnemen tussen één en vier uur en vooraf inschrijven is niet nodig.''

De finale midden in 't land belooft een spektakel te worden, vol verrassende klusactiviteiten voor jong en oud. Met als hoogtepunt de halve finale en de finale van de 'Beste Klusser van Nederland'. De winnaars van Hornbach in Breda nemen het dan op tegen winnaars van de andere dertien Nederlandse vestigingen van Hornbach en de kandidaat die via de online stemactie op de website www.debesteklusservannederland.nl een wildcard wint. De winnaar van de finale krijgt naast de Gouden Hamer ook landelijke roem, want hij of zij zal straks te zien zijn op billboards en abri's door heel Nederland en in advertenties van Hornbach in kranten en bladen.

Kijk voor meer informatie op www.debesteklusservannederland.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden