Dinsdag 21 mei AD(H)D Café

Meer rust in je hoofd… Dat klinkt voor iemand met ADHD of ADD vaak als een onmogelijke opgave.

Mensen met AD(H)D of een overgevoeligheid voor prikkels hebben vaak last van een 'vol hoofd'. Zij krijgen niet alleen méér prikkels binnen, maar doen er ook nog eens langer over om ze te verwerken. Ze zijn daarom snel overprikkeld, hebben slaapproblemen, zijn daardoor regelmatig vermoeid, hebben soms een kort lontje en presteren vaak onder hun niveau op school of op werk. Ze ervaren weinig rust en komen daarom vaak niet toe aan de dingen die ze graag zouden willen en vinden het moeilijk om zichzelf doelen te stellen.

Medicatie kan voor sommige mensen een oplossing zijn, maar anderen zetten er hun vraagtekens bij en zijn op zoek naar een natuurlijke oplossing. Die zijn er volop; van werkzame middelen tot totale onzin. Hoe onderscheid je de kaf van het koren?

Ervaringsdeskundigen Linda Dekker en Dorien Holla kunnen je daarmee helpen. Zij zijn beide afgestudeerd als gespecialiseerd AD(H)D-coach bij het AD(H)D-centrum Nederland in Delft en hebben zich daarnaast verdiept in de natuurlijke ondersteuning van o.a. AD(H)D en hooggevoeligheid.

Op dinsdag 21 mei komen zij in het AD(H)D Café Breda vertellen over hun visie en het gebruik van natuurlijke supplementen en coaching/training.
In deze workshop delen zij hun kennis over verschillende natuurlijke producten, ze delen praktijkervaringen en je kunt de verschillende opties ook zelf ervaren op locatie door middel van testers. Kortom, een perfecte kans om op een laagdrempelige manier uit te zoeken wat voor jou werkt.

Meld je aan door te mailen naar adhdcafe-breda@hotmail.com óf via het evenement op Facebook: https://www.facebook.com/events/2356470127972238/
 

- Dinsdag 21 mei 2019

- Inloop: 19.30 uur, start: 20.00 uur

- Entree €2,50 (graag gepast betalen)


Kloosterlaan 14, Breda (parkeren Beyerd-Vlaszak)


www.adhdcafebreda.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden