Biergilde Cheers To New Beers ook present op Kleur Etten-Leur!

Hou je van bier en wil je er wel eens wat meer van weten? Ben je net begonnen, heb je al wat meer ervaring en kennis of ben je een specialist! Wat bier betreft! Dan ben je 26 mei op het Burchtplein in Etten-Leur van 12.00 tot 17.00 uur aan het juiste adres. Biergilde Cheers To New Beers houdt een speciaal bierproeverij met wat lekkers er bij! Oftewel Cheers & Bites!

Wat valt er allemaal aan bier te genieten?

Er is 1 kraam met de meer gangbare speciaal bieren voor de beginneling.

1 kraam wordt ingevuld met de AH Etten-Leurse bieren van brouwerij 't Meulenend.

Mark Janssen van Gall & Gall Kerkwerve heeft een kraam met een assortiment van de bieren van brouwerij Bliksem, waaronder het beste bier van Brabant, de Black Sabath. 

Ook in zijn kraam staan de BBQ speciaal bieren van de TV/BBQ kok Jeremy Vermolen.

Tevens aanwezig is brouwerij Broederliefde, de Etten-Leurse Stadsbrouwerij, met hun eigen speciaal bieren. En vraag hen gerust naar het brouwproces, want bierbrouwen is voor deze 2 zwagers een ware passie! Ze kunnen alles vertellen van het brouwen van bier en welke ingrediënten ze gebruikt hebben.

En als klap op de vuurpijl hebben we 1 kraam met hele speciale bieren voor de kenners met een paar echte klappers! Die moet je zeker proeven!

Dat is het Cheers gedeelte. En bier kan natuurlijk niet zonder wat te snacken! Daarom hebben The Family en Dubbel & Dwars heerlijke bitesplankjes met lekkere hartige snacks voor bij de heerlijke bieren! Ook voor live muziek is gezorgd. Er is voor het hele gezin wat te doen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden