Sigrid van Gurp
Sigrid van Gurp (Foto: Inezagnese)

Workshop 'Verbinden met autisme'

‘Jíj bent belangrijk!'
Een workshop voor beide partners bij wie autisme in de relatie een rol speelt en voor singles met autisme.

Je bent eraan gewend geraakt om je voelsprieten naar buiten te richten, te 'scannen' wat jij denkt dat er van je wordt verwacht. Hierdoor ben je het contact met jezelf, met wat voor jou belangrijk is kwijtgeraakt, vaak zonder het te beseffen. Je hebt het gevoel dat je niet oké bent, ergens niet voldoet.
Dit is pittig en om hiermee te dealen trek je je vaak terug, terwijl je eigenlijk liever vaker bij de ander zou willen zijn.

Partners van mensen met autisme of andere familieleden, zoals kinderen, ouders, broers, zussen doen vaak precies hetzelfde.
Zij zetten hun voelsprieten naar buiten en passen zich aan de persoon met autisme aan. Zij zorgen daarmee vaak ook onvoldoende voor zichzelf, door steeds minder naar zichzelf te luisteren, naar wat voor hèn belangrijk is, waar zij behoefte aan hebben. Het gevoel om niet te voldoen is ook hen niet onbekend.

In de workshop 'Verbinden met autisme' maak je kennis met een frisse kijk op autisme en op jezelf.
Na deze workshop zie je beter wat voor jou belangrijk is en hoe je, door dit met elkaar te delen, je relatie een boost geeft.
Of als je geen relatie hebt, met een hernieuwde kijk op jezelf en meer vertrouwen weet wat voor jou belangrijk is.

Verbinden met autisme is dus eigenlijk voor iedereen vooral verbinden met jezelf.

Vanuit eigen ervaring en vanuit mijn streven iets te kunnen betekenen voor volwassenen met autisme en de mensen in hun directe omgeving, organiseer ik workshops en bijeenkomsten.

Je bent van harte welkom op woensdag 29 mei 2019 van 14.00 - 17.00 uur in Breda!

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sigrid van Gurp, email: sigridvangurp@hotmail.com of telefoon: 06-51177924.

Na aanmelding ontvang je de adresgegevens in Breda.

Meer berichten