De Bredase Studenten Theatervereniging De Derde Akte brengt op 30 en 31 mei voor het eerst in Nederland de musical Theory of Relativity.
De Bredase Studenten Theatervereniging De Derde Akte brengt op 30 en 31 mei voor het eerst in Nederland de musical Theory of Relativity. (Foto: )

Bredase studenten brengen musical 'Theory of Relativity'

BREDA - De Bredase Studenten Theatervereniging De Derde Akte staat op donderdag 30 en vrijdag 31 mei 's avonds vanaf halfnegen met de musical 'Theory of Relativity' op de planken van het Chassé Theater. Het bijzondere aan deze voorstelling is, dat deze musical van Neil Bartram op muziek van Brain Hill, voor het eerst in Nederland en in de Nederlandse taal te zien zal zijn. De Nederlandse vertaling komt van de hand van theater- en filmmaker Bas Koedood, die tevens deze uitvoering regisseert.

De musical 'Theory of Relativity' doet onderzoek naar het idee dat alle mensen op de wereld nauw met elkaar verbonden zijn, constateert dat al onze persoonlijke reizen ook ingrijpende gevolgen kunnen hebben voor degenen met wie we in contact komen, en leert ons om van voor ons vreemden intieme partners te maken. Door middel van liedjes en monologen creëert de cast 'n reeks personages wiens levens elkaar kruisen, terwijl ze de ontluikende mysteries en avonturen in 't bijna-volwassen leven aan het onderzoeken zijn. De 'Theory of Relativity' is een vrolijke en ontroerende kijk op onze verassend onderling verbonden levens.

Voor de zang in de musical is Dorine Heijltjes verantwoordelijk en de cast bestaat uit Alyssia in 't Groen, Fleur Donkers, Juul Lemmen, Kristie Koehof, Liedewij Luyken, Nanda Dolman, Nard Swolfs, Pauline Ingen Housz, Rachel Sommers, Ricardo van Heeswijk, Robbin Punt en Sven Bäcker. De entree is 10 euro en kaartjes zijn te bestellen via de site van het Chassé: www.chasse.nl, of te koop aan de kassa van het theater aan de Claudius Prinsenlaan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden