TC Breda biedt zomeruitdaging voor teamsporters en tennisliefhebbers

TC Breda biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers of andere sportliefhebbers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook andere belangstellenden of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is, zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van 3 maanden in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de deelnemers aan het begin n clinic onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Ook doen ze mee aan het Zomer Challenge-eindtoernooi.

TC Breda is al 80 jaar een tennisclub van ons allemaal voor iedereen. Het tennispark met het tussen de banen gesitueerde clubhuis gelegen bij het Mastbos in het Ginneken, is in eigendom van en beheerd door de vereniging zelf. Leden spelen voor- en najaars-competitie, tossen elke woensdag, houden verschillende toernooien en trainen om beter te worden.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn 30 euro. Meer informatie over de actie en aanmelden via de website:https:/www.tcbreda.nl/zomer-challenge

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden