Wethouder Quaars zet eerste schop in de grond voor aanleg glasvezelnetwerk in Bavel

KPN NetwerkNL is afgelopen week in Bavel gestart met de graafwerkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. Op 20 mei heeft wethouder Daan Quaars het officiële startsein gegeven door zelf de eerste meters te graven. Naar verwachting zijn de graafwerkzaamheden na 20 weken afgerond.

Daan Quaars, wethouder digitalisering: 'De wereld digitaliseert. En rap ook. We krijgen te maken met steeds slimmere apparaten en toepassingen, zoals een tandenborstel die weet wanneer je iets onder de leden hebt, zelfrijdende auto's, zorg op afstand. Breda wil mee in die flow. Gaaf dat straks via glasvezel de mensen in Bavel optimaal verbonden zijn. Met blijvende aandacht voor de tegenhanger van die razendsnelle wereld: het persoonlijke contact. Dáár zijn we hier goed in.'

Inwoners worden geïnformeerd.

Zodra de werkzaamheden in een straat starten, informeert KPN NetwerkNL de inwoners enkele dagen van te voren. De graafwerkzaamheden duren in principe niet langer dan drie dagen.

Meer informatie.

Inwoners kunnen voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel vanaf 25 april 2019 elke donderdag terecht in het glasvezelinformatiepunt op het Jack van Gilsplein 5 tussen 14:00 en 20:00 uur. Kijk voor alle glasvezelinformatiepunten, openingstijden en meer informatie op www.kpnnetwerk.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden