Zeilen met de Welpen
Zeilen met de Welpen (Foto: Scouting Nederland)

Word welp bij de Bredase waterscouting!

Bij de Welpen van Bredase waterscouting Titus Brandsma speel je samen met jongens en meiden van 7 tot en met 11 jaar en heb je iedere zaterdagmiddag een opkomst bij ons stoere wachtschip de Tsjerk Hiddes. Hier doe je leuke spellen, ben je creatief bezig, leer je nieuwe dingen en haal je insignes. Ook gaan de Welpen soms naar het bos en omdat we een waterscouting zijn ga je in de zomermaanden natuurlijk ook regelmatig zeilen in de vletten.

Om de Welpen nog beter kennis te laten maken met het zeilen heeft de vereniging onlangs Optimisten zeilboten aangeschaft en daar gaan de Welpen binnenkort voor het eerst in varen op de Mark in Breda! Daar moet je bij zijn!

Het jaarlijkse hoogtepunt van de Welpen is het zomerkamp. Je gaat dan 5 dagen op kamp met ons wachtschip de Tsjerk Hiddes ergens in Nederland. Het zomerkamp staat ieder jaar in het teken van een ander thema!

De Welpen spelen onder het toezicht van de leiding en leren samenwerken, omgaan met anderen en verleggen hun grenzen. Ook halen ze insignes zoals bijvoorbeeld het knoopinsigne of het kunstenaarsinsigne.

De Welpen draaien iedere zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur bij ons wachtschip in Breda aan het Steenen Hoofd. Interesse om een keer mee te draaien? Neem dan snel contact met ons op via info@waterscouting.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden