Foto:

Mustafa Karabulut in halve finale Beste Klusser van Nederland

Mustafa Karabulutuit Oosterhout is in de race om de Beste Klusser van Nederland te worden. Tijdens het eerste regionale voorrondeweekend bij Hornbach in Breda boorde, zaagde en schroefde hij zich een weg naar de landelijke finale. Op zaterdag 15 juni gaat hij de strijd aan met de andere finalisten.

Drie weekenden op rij organiseert bouwmarkt Hornbach voorrondes in al haar veertien vestigingen in het land. Opdrachten die de deelnemers moeten uitvoeren, lopen uiteen van het leggen van laminaat tot het aanleggen van elektra en het monteren van een afvoer aan de gootsteen. De 47-jarige fabrieksmedewerker Mustafa Karabulut bleek de snelste en beste te zijn tijdens het eerste voorrondeweekend in Breda. "Ik was toevallig in de bouwmarkt toen ik zag dat je aan deze wedstrijd kon deelnemen", vertelt Mustafa. Er stond al een scherpe tijd op het scorebord, ik had niet verwacht dat ik nóg sneller zou zijn. Ik houd wel van klussen en ben altijd trots op de klussen die ik weet te klaren! Ik kijk uit naar de finale."

Landelijk finalefestival
En die finale belooft een spektakel te worden. Een dag vol verrassende klusactiviteiten voor jong en oud, midden in het land. Met als hoogtepunt de halve finale en de finale van de Beste Klusser van Nederland. "Zowel in moeilijkheidsgraad als in uithoudingsvermogen vragen we dit keer het uitersten van de finalisten", verklapt Maarten Post, Marketing Manager Hornbach Nederland. "Gaaf om te zien en nog veel gaver om mee te doen!" De winnaar van de finale krijgt naast de Gouden Hamer ook landelijke roem, want hij of zij zal te zien zijn op billboards en abri's door heel Nederland en in advertenties in kranten en bladen.  

Meedoen
Wil je zelf een greep naar de titel 'Beste Klusser van Nederland' doen? Ook in de weekenden van 25/26 mei en 1/2 juni vinden er regionale voorrondes plaats in alle Hornbach-vestigingen in Nederland. Deelnemen kan tussen 13.00 en 16.00 uur, vooraf inschrijven is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.debesteklusservannederland.nl.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden