28 mei aftrap kakelverse netwerkvereniging Hey MKB

De in april opgerichte netwerkvereniging Hey MKB heeft op dinsdag 28 mei de allereerste bijeenkomst voor hun leden en overige geïnteresseerde ondernemers. Het belooft in meerdere opzichten een bijzondere avond te worden. Na grondige voorbereidingen de club op te richten, is het Hey MKB gelukt een extra feestelijke eerste bijeenkomst te organiseren met de veelgevraagde spreker/schrijver Karen Romme.

Eind 2018 hebben de inmiddels "doorgewinterde" ondernemers Raimke Groothuizen, Mascha van den Barselaar en Rudi Taubert de eerste stappen gezet om de netwerkvereniging vorm te geven. In maart is de vereniging opgericht met bovengenoemden als bestuur.

Hey MKB, Friends in business streeft naar het samenbrengen van ondernemers uit de regio Breda in een ongedwongen setting. Tijdens de bijeenkomsten worden onder meer de menselijke thema's van het ondernemen bespreekbaar gemaakt. Ontspannen, kennis en verbinden zijn kernwoorden waar Hey MKB voor staat. Dit alles bij de vaste gastheer Van der Valk Hotel Princeville, die tijdens de avonden het eten en drinken verzorgd.

De keuze om bij Van der Valk Hotel Princeville de bijeenkomsten te gaan organiseren was snel gemaakt; centrale ligging, voldoende parkeerplaatsen en heerlijk eten; dat spreekt ondernemers zeker aan!

De maandelijkse bijeenkomsten, iedere vierde dinsdag van de maand, zijn exclusief voor leden, de Friends. Enkele keren per jaar zijn nieuwsgierige ondernemers, de Fans, die de sfeer willen komen proeven meer dan welkom. Tijdens deze Friends & Fans bijeenkomsten komen bijzondere sprekers de aanwezigen betrekken, inspireren en motiveren.

De eerste bijeenkomst, op 28 mei, is zo'n Friends & Fans bijeenkomst en pakt Hey MKB meteen goed uit met Karen Romme. Zij bedacht in 2004 Calimeromarketing, een marketingfilosofie die ondernemers op het lijf geschreven is. Hey MKB is vereerd dat ze nog een extraatje komt brengen deze avond; een "Online- Calimeromarketing-check" van enkele ondernemers in de zaal.

Meer informatie over Hey MKB en aanmelden voor de bijeenkomst van 28 mei is te vinden op www.heymkb.nl

Meer berichten