Als slagwerker aan de slag bij Amor Musae?!

Ooit gedroomd om in een orkest als slagwerker aan de slag te gaan? "Amor Musae" helpt je graag op weg om de eerste stap te zetten, óf om je oude hobby als slagwerker weer op te pakken. Met een aanbod dat je niet kunt weigeren. "Amor Musae" biedt je een maand les aan, gratis en zonder verplichtingen. Alle lessen onder leiding van een professionele slagwerkdocent. Je krijgt er een complete startersset (snaredrum, statief en stokken) in bruikleen bij, ook gratis. Je betaalt voor de startersset weliswaar een borgsom, maar die krijg je bij inlevering weer terug. Het gebruik is gratis.

Na een eerste proefles, heb je in een aantal vervolglessen een maand de gelegenheid om te ontdekken of je het (nog) in je hebt en of je het interessant vindt om erin verder te gaan. Om straks - als volleerd slagwerker - in het Groot Orkest van "Amor Musae" met het complete arsenaal aan slagwerk aan de slag te kunnen gaan.

Is je interesse gewekt en ben je nieuwsgierig geworden, kijk dan eens op onze website www.amormusae.nl/nieuws en meld je aan via info@amormusae.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Uiteraard ben je ook welkom om een keer te komen kijken en luisteren bij de wekelijkse orkestrepetities, op donderdagavond in De Drie Linden aan de Heisprong in Prinsenbeek.

Meer berichten