Spelsituatie bij een jeu de boules wedstrijd.
Spelsituatie bij een jeu de boules wedstrijd.

30 juni promotietoernooi Bré-da-Boules

Zondag 30 juni houft jeu de boulesvereniging Bré-da-Boules een gratis promotietoernooi. Bré-da-Boules werd in 1982 opgericht als eerste Bredase jeu de boulesvereniging. De huidige lokatie van de club werd in 1995 betrokken en bestaat uit 45 buitenbanen, 6 binnenbanen en een prachtig clubhuis dat in 2017 werd uitgebreid. Op het complex is voldoende parkeergelegenheid. De vereniging telt ongeveer 160 leden. Het aantal leden is al jaren vrij stabiel, maar de vereniging verwelkomt graag nieuwe leden.

Promotietoernooi.

Bré-da Boules wil op 30 juni a.s. zoveel mogelijk belangstellenden kennis laten maken met de jeu de boulessport en natuurlijk met de vereniging zelf. Gezelligheid en sportiviteit staan voorop bij dit toernooi, maar het wedstrijdelement komt zeker ook aan bod.

De beginners spelen een toernooi van vier wedstrijden, nadat ze uitleg hebben gekregen over de beginselen van de sport en de meest elementaire spelregels.

De ervaren spelers spelen een ‘eigen’ toernooi van vier wedstrijden. Er wordt in doubletten gespeeld (twee tegen twee) met vaste teams.

Inschrijven met een medespeler geniet daarom de voorkeur. Mocht u geen medespeler hebben dan wordt u bij iemand anders ingedeeld. De vereniging stelt boules beschikbaar voor degenen die geen eigen boules hebben. Speciale kleding is niet nodig. Wel wordt aangeraden dichte schoenen te dragen. De bar, waar u ook broodjes en soep kunt kopen, is natuurlijk de hele dag open.

Inschrijving.

Inschrijven kan tot uiterlijk 23 juni via info@bredaboules.nl. Bij inschrijving dient u de volgende gegevens te vermelden: uw voor- en achternaam; de voor- en achternaam van uw medespeler; de categorie waarin u speelt (beginners of ervaren spelers); indien van toepassing, de naam van de club of vereniging waarvan u als ervaren speler lid bent.

Kijk voor meer informatie over Bré-da-Boules op de website van de vereniging: www.bredaboules.nl.

Meer berichten