23 juni Midzomerparty van STEP in Oderkerkpark

Voor de vierde achtereenvolgende jaar houden de mannen van STEP (Stichting Etten-Leur Promotion) op zondag 23 juni in het Oderkerkpark hun 'Midzomerparty'.

Na de successen van de voorgaande drie jaren (2016: ruim 350 bezoekers; 2017 ruim 500 bezoekers en in 2018 dik 800 muziekliefhebbers!) hoopt de organisatie -behalve op mooi weer- natuurlijk op minstens hetzelfde aantal bezoekers als vorig jaar.

Op 23 juni wordt er in het Oderkerkpark, tegenover het waaggebouw, een groot overdekt podium van 10 x 6 meter geplaatst waarop een drietal gouwe ouwe regiobands de sterren van de hemel zullen spelen.

Het gaat hierbij om de volgende bands: Best Cellar, een nog steeds bestaande band, welke door haar uitstraling op het podium het publiek op de stoelen krijgt.

De volgende band die op zal treden is de band "The Crew", die in de vorige eeuw tot 1990 furore maakte in onze regio. THE CREW komt voor een eenmalig Reünie concert naar Etten-Leur en zal geweldige blues ten gehore brengen van hun beide LP's.

Als derde speelt BAOMUS. Deze band behoeft geen toelichting meer en zeker niet in Etten-Leur en verre omgeving. Ontstaan uit de legendarische familie Dekkers, speelt Baomus al meer dan veertig jaar hun muziek.

Alle drie de formaties spelen met muzikanten vanaf de glorieuze zeventiger jaren van de vorige eeuw. Vooraf en tussendoor zal DJ Harrie Aarts, beter bekend als Rattle Snake Joe het publiek met nostalgische muziek opwarmen.

De middag begint om 14.30 uur en is gratis toegankelijk. Het eerste jaar werd de middag georganiseerd voor de stichting "Het vrolijke ruitertje"; Het daaropvolgende jaar was het goede doel Stichting Het Zorgenkind" en vorig jaar werd ingezet op een bakfiets voor stichting "De Smaakmakers". Dit jaar is als goed doel gekozen voor Stichting Ontmoet de Witte Raaf.

Mooi detail: op het terrein in het Oderkerkpark, waar de Midzomerparty gehouden zal worden staat al sinds mensenheugenis een bronzen beeld van de vogel Phoenix. Volgens de oude Grieken verrees deze vogel uit zijn eigen as. De bands die optreden doen dit eigenlijk ook!

Meer berichten