zonnepanelen
zonnepanelen (Foto: Carl Attard )

Collectief inkopen van zonnepanelen scheelt in de portemonnee

Veel inwoners van Breda hebben interesse in het plaatsen van zonnepanelen. Door gezamenlijk zonnepanelen in te kopen is de prijs een stuk lager. Dat scheelt in de portemonnee; daarom heeft BRES, de Bredase Energie Coöperatie, (lokale) partijen met goede kwaliteit en service gevraagd een aanbod te doen.

De actie sluit goed aan bij de missie van BRES: duurzame en betaalbare energie mogelijk te maken voor alle Bredase huishoudens. BRES start met dit initiatief in de wijken Brabantpark, Belcrum en Prinsenbeek. Later volgen wellicht ook andere wijken waar veel interesse is voor zonnepanelen. De inschrijving voor Prinsenbeek en Brabantpark is inmiddels gesloten; daar hebben meer dan 100 huishoudens zich aangemeld. Inwoners van de wijk Belcrum kunnen zich nog tot 22 juni aanmelden.

Aanmelden verplicht nog tot niets; je krijgt eerst een persoonlijk aanbod, pas daarna besluit je of je ook echt mee wilt doen. Na aanmelding neemt de installateur contact met je op om bij jou thuis langs te komen voor een aanbod op maat. Tijdens deze afspraak kan je meteen al je persoonlijke wensen met de installateur bespreken. Op basis van deze afspraak maakt de installateur de definitieve offerte, die de installateur ook naar BRES zal sturen ter controle van de kwaliteit en het prijsniveau. Pas als je de offerte van de installateur tekent, verplicht je je tot aankoop.

Aanmelden voor het collectief inkopen van zonnepanelen kan via deze link: https://tinyurl.com/collectieveinkoop

Voor vragen kun je contact opnemen met Sjoerd Wiersma via s.wiersma@bresbreda.nl of via ikdoemee@bresbreda.nl.

Meer berichten