Jokeren
Jokeren (Foto: Rien van Halteren)

Open rik- en joker-inloop in Etten-Leur

Na de succesvolle rikdagen, die wij tweemaal per jaar organiseren in de Linde, willen wij het rikken en jokeren onder de aandacht brengen van iedereen in Etten-Leur en omgeving. Dus zowel voor oud als jong. Dit omdat de keren dat wij dit deden de reacties zeer positief waren. Dit willen wij doen op zondag 23 juni a.s. in de Linde Wipakker 16 te Etten-Leur.

Hierbij organiseren wij korte sessies van een uur, waarbij elk uur een prijsuitreiking gaat plaats vinden. Het inschrijven start dan om 08.30 uur , waarbij de eerste sessie start om exact 09.00 uur en eindigt op het moment dat er 12 potjes zijn gerikt of 6 potjes gejokerd. Om 10.00 uur vindt dan de eerste prijsuitreiking plaats, waarna de tweede sessie start om exact 10.00 uur met wederom 12 potjes rikken of 6 potjes jokeren. Voor deze tweede sessie kunt U inschrijven van 09.00 uur tot uiterlijk 10.00 uur. Om 11.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats van de tweede sessie en start de volgende sessie enz. De laatste sessie vindt plaats om 16.00 uur met om 17.00 uur de prijsuitreiking. U kunt dus elk uur van de dag binnen komen en inschrijven en ook onderbreken en/of stoppen als U wilt.

U kunt in uw pauze of onderbreking gebruik maken van de faciliteiten van de Linde. Ook Uw lunch kunt U in de Linde gebruiken. Hiervoor zijn belegde broodjes en dergelijke aanwezig en te koop. Wij heten U graag welkom op 23 juni a.s. in de Linde. Vooraf inschrijven is niet nodig. U kunt zich deze dag melden bij de inschrijftafel. Tot dan.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Rien van Halteren, via 076-5269812 of: rienvanhalteren@hetnet.nl.

Meer berichten