Foto: Picasa

Alltime Music Band zorgt voor zeer geslaagde opening

Tijdens de jubileumeditie van de Openluchtconcerten in 't Houwke zorgde Alltime Music Band voor een zeer geslaagde opening. Deze concerten die traditiegetrouw alweer voor het vijfde achtereenvolgende jaar worden gehouden kunnen altijd rekenen op een zeer trouw publiek.

De kracht van de muziek activiteiten in dit stukje Breda ligt vooral in het zeer breed genre van repertoire dat muzikanten weten te brengen tijdens de optredens. Zo ook bij bovengenoemde bigband die onder de bezielende leiding van Adrie Goossens het publiek steeds weer aan zich weet te binden. Dixieland jazz afgewisseld met pop rock uit de jaren 70 worden moeiteloos gespeeld. Niet in de laatste plaats door de inbreng van Frenk4you die met zijn sympathieke uitstraling het publiek al gauw aan zich weet te binden. De planning is om de concerten zoveel mogelijk in de openlucht te laten plaatsvinden maar al heel gauw werd eerder op de dag duidelijk dat de weergoden 's avonds niet zouden meewerken. Het kon de pret niet drukken. In de grote zaal binnen zorgde de aanstekelijke muziek zorgde voor voetjes van de vloer en een big smile op de gezichten van de aanwezigen. De organisatie is er wederom zeer trots op om ook de komende weken een heel gevarieerd programma aan te bieden van diverse muziekstijlen. Van rock and roll tot eigen geschreven werk, blue grass (dit jaar voor het eerst in 't Houwke) tot een heerlijke Indische dansavond. Deze muzikale ingredienten zorgen ervoor dat elke muziekliefhebber niks tekort zal komen tijdens een bezoek aan deze bijzondere avonden.

Het volgend optreden zal worden verzorgd door DD & The Tubescreamers op dinsdag 18 juni. Onvervalste rock and roll zal dan de boventoon voeren. In de tuin van 't Houwke (bij slecht weer binnen). 20.00-22.30 uur, Grote Houw 227. Entree gratis.

Meer berichten