Zij vielen in de prijzen!
Zij vielen in de prijzen! (Foto: Va-Tout)

Aardbeienmêlée bij jeu de boulesvereniging Va-Tout

Zaterdag 8 juni werd bij jeu de boulesvereniging Va-Tout aan de Nieuwe Inslag 89 in Breda de jaarlijkse interne aardbeienmêlée georganiseerd. De tweeënvijftig Va-Tout-ers werden verdeeld over twee poules en moeten drie ronden spelen, steeds met een ander maatje. Jammer dat het weer af en toe spelbreker was en de deelnemers halsoverkop naar binnen moesten vluchten om daar hun partij te vervolgen.

In poule rood werd Jac Soontiens winnaar met drie gewonnen partijen en 27 pluspunten. Op de tweede plaats eindigde Jos van den Bliek met drie gewonnen partijen en 23 pluspunten. Mariëtte van Dam legde beslag op de derde plaats. Zij won eveneens drie partijen en had een puntensaldo van 19. In poule zwart werd Hugo Hoppenbrouwers winnaar. Met drie gewonnen partijen en 35 pluspunten liet hij de andere prijswinnaars ver achter zich en was hij de onbetwiste “man of the match”. Wouter Willems behaalde met drie gewonnen partijen en 29 pluspunten de tweede plaats. John van Kempen nestelde zich op de derde plaats met drie gewonnen partijen en een saldo van 27. Wie niet in de prijzen viel, mocht aan de wedstrijdtafel toch een pondje aardbeien op komen halen, zodat niemand met lege handen naar huis hoefde.

Nieuwe uitdaging
Ben jij sportief en zoek je een nieuwe uitdaging? Kom dan eens mee spelen bij jeu de boulesvereniging Va-Tout aan de Nieuwe Inslag 89 in Breda. Dat kan iedere eerste zaterdagmiddag van de maand om 14.00 uur. Maar ook op andere speeldagen ben je welkom. Kijk voor meer informatie over de club eens op de website www.va-tout.nl.

Meer berichten