Huisdier van de week

Ja hallo daar! Tijd voor het knapste hondje van de opvang om in de spotlights te staan: ik ben Kiko!

BREDA - Zoals je ziet ben ik een schitterende chihuahua, en geloof mij maar; dat weet ik dondersgoed. Ik paradeer inmiddels vijf jaar rond op deze wereld en heb in die tijd heel goed geleerd wat ik wel en niet wil. 

Wat ik wel wil: Een huis om in te wonen met een warm mandje. Ze doen hun best hier in de opvang maar ik vind het eerlijk gezegd een fluthotel. Ik verwacht vijfsterren en een plekje op de bank! Daarnaast wil ik een baasje, misschien twee, dat mij begrijpt. Ik ben dan wel een ster, maar dat betekent niet dat ik veel fans wil. Mijn eigen kringetje groupies is voor mij ruim voldoende. En ik wil lekker eten. Ik ben gek op lekker eten, tevens de weg naar mijn hart. Niet te gek natuurlijk, ik moet wel in vorm blijven. Ik wil ook lange wandelingen. Ik ben misschien klein, maar ik ben geboren met vier pootjes en kan deze prima gebruiken. Ik hoef (en wil) dus absoluut niet in je tas, maar loop graag met je mee. Eventueel wil ik ook wel een leuk vriendinnetje. Ik ben best bereid mijn spotlight te delen met een mooie dame, liefst wel van mijn formaat.

Wat ik niet wil zijn kinderen om mij heen. Ik kan er niets mee, dat kruipende grut. Ik hou sowieso van mijn rust, dus vanaf een jaar of 16 lijkt mij een beter idee. Ik wil ook geen eindeloos gefriemel aan mijn lijf. Wanneer ik je eenmaal heb geaccepteerd als groupie wil ik best af en toe knuffelen, maar maak het niet te gek. 

Kun jij aan mijn wensen voldoen? Neem dan snel contact op met de opvang, want ik ben meer dan klaar voor mijn kamer-update!

Meer informatie over Kiko vind je op www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-breda/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/140056


 

Meer berichten