Google Digitale Werkplaats kick-off Breda

Op maandag 17 juni opent Google de deuren van de Digitale Werkplaats in Breda. De Google bus staat een week lang op verschillende locaties in Breda om workshops aan ondernemers en studenten te geven over onder meer het vergroten van online zichtbaarheid van hun bedrijf en het analyseren van hun website.

Om 11.00 uur strijkt de bus neer op Claudius Prinsenlaan 8. Bij de aftrap op deze locatie zullen Arjan El-Fassed (Head of Public Policy and Government Relations Google NL) en Daan Quaars (Wethouder Digitalisering) spreken over het belang van digitale vaardigheden en de Google Digitale Werkplaats on Tour. Na de opening zal aansluitend de workshop 'Basis online marketing strategie' worden gegeven.


Programma:

11:00 uur: Opening van de bus & kort welkom van de wethouder en Google Nederland

Start workshop 'Basis online marketing strategie'

12:15 uur Einde workshop

Waar: Claudius Prinsenlaan 8, Breda
Wanneer: maandag 17 juni 2019

In de Digitale Werkplaats bus kan iedereen gratis trainingen volgen over onder andere hoe je je online goed profileert voor een stage of baan, online marketing en het optimaliseren van een succesvolle website. Gedurende de week zal de Google-bus te vinden zijn op verschillende locaties in Breda. Het complete workshop- en tourschema is te vinden op learndigital.withgoogle.com/digitalewerkplaats/f2f?city=breda


 

Meer berichten