Huisdieren van de week

Goedendag, wij zijn Jazz en Chill, twee knappe dames op leeftijd die op zoek zijn naar een nieuw huisje waar we heerlijk van onze oude dag kunnen genieten. 

Vanwege omstandigheden konden wij helaas niet meer bij ons vorige baasje blijven wonen. Er wordt hier in de opvang natuurlijk heel goed voor ons gezorgd, maar we moeten de aandacht delen met een hoop andere katten en eerlijk is eerlijk: het liefst hebben wij toch alle knuffels voor onszelf! Wij zijn dan ook op zoek naar een lief baasje (of baasjes: hoe meer handen, hoe meer aaitjes!) die net als ons van kroelen houdt en genoeg tijd voor ons heeft. 

Wat je verder nog over ons moet weten is dat we echt binnenkatjes zijn, jonge kindjes een beetje eng vinden en ons vorige baasje zo lief is geweest om onze lievelingskrabpaal mee te geven. Die krijg je dus ook mee als je besluit de rest van ons leven met ons te gaan delen. 

Ben jij gevallen voor onze mooie snoetjes? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Breda via 076-5712712 of kom langs aan de Oude Baan 60 om ons in het echt te ontmoeten. Wij zitten in ieder geval al klaar om al je knuffels in ontvangst te nemen! 


 

Meer berichten