Foto:

Voor het vierde jaar Brocante Prinsenbeek

Voor het vierde jaar wordt in Prinsenbeek een Brocante-markt gehouden. Op zaterdag 29 en zondag 30 juni is het publiek welkom op het terrein van de Nispenhoeve in en om de Vlaamse Schuur.

Tijdens dit weekend biedt Stichting Kenia Scholingsprojecten een ruime collectie brocante-artikelen en curiosa te koop aan, waaronder meubels, serviezen, potten voor binnen en buiten, keukengerei, boeken en platen en CD's. Ook kleding wordt dit jaar aangeboden. De opbrengst is dit jaar voor verharding van de vloeren in de schoollokalen van de Ojienda Primary School in Awasi in West-Kenia. Nu is het gewoon zand en steentjes. In het zand zit de djirr, een bacterie die darmklachten veroorzaakt. Dit voorjaar heeft Ria Bekkers samen met een van de Prinsenbeekse vrijwilligers het project bezocht en de vorig jaar gesponsorde waterput feestelijk geopend. Ook werden afspraken gemaakt voor de verdere ondersteuning van leerlingen van middelbaar onderwijs in dit gebied.

De Brocante markt vindt plaats in De Nispenhoeve aan de Beeksestraat 76 te Prinsenbeek. Een prachtige locatie met zowel binnen in de Vlaamse Schuur, de overdekte carport en het buitenterrein voldoende ruimte om alle koopwaar goed uit te stallen. De markt is geopend op zaterdag 29 en zondag 30 juni van 11.00 tot 16.00 uur. Entree: 1 euro (inclusief consumptie). Kinderen gratis toegang.

Meer berichten