Barbecue-demo bij Hornbach Breda

Elke zonnige weersvoorspelling laat het Nederlandse barbecuehart sneller kloppen. Hornbach wakkert dat gevoel graag aan met de ProjectShow Gasbarbecues. De projectbouwmarkt demonstreert de nieuwste trends en systemen, waarmee barbecueën een ware smaaksensatie wordt. De ProjectShows zijn elk weekend te zien vanaf 22 juni tot 28 juli 2019.    

"Met een simpele hamburger kom je er niet meer", lacht vestigingsmanager Bart Wortel. "Barbecueën is een gewoonte geworden. Met de barbecues van tegenwoordig kun je hele maaltijden bereiden – en ze zijn ook nog eens makkelijker schoon te houden. De tijd van lang wachten, stoeien met aanmaakblokjes en wapperen met de krant is voorbij. Doordat je de temperatuur van gasbarbecues eenvoudig kunt aanpassen, blijven vitamines beter behouden. De nieuwe generatie gasbarbecues is klaar voor gebruik, gezond en ontzettend veelzijdig. Van de lekkerste vleesgerechten tot wokken en pizza's bakken – straks wil je alleen nog maar buiten eten!"

Tijdens de projectshows demonstreren Hornbach-medewerkers de werking van diverse barbecues, waaronder de nieuwste Tenneker-modellen, die uit te breiden zijn met diverse roosters, pizzastenen en barbecueplaten. "Een bezoekje waard en uiteraard geheel kosteloos", aldus Bart Wortel. De projectshows zijn van 22 juni tot 28 juli, elke zaterdag om 14.00 en 16.00 uur en elke zondag om 13.00 en 15.00 uur.

Meer berichten