Openluchtconcert in de tuin van 't Houwke

Na vijf dinsdagen zo genoten te hebben van weer zoveel verschillende muziekgenres in de tuin van 't Houwke volgt er een zeer passende afsluiting. Dinsdag 9 juli is het heerlijk de voetjes van de vloer in de tuin van 't Houwke met muziek van diverse Indische en Molukse zangers en zangeressen.

Zij zijn inmiddels al heel bekend door de befaamde Stuif 's Indo avonden die door Peter Hubner steevast op de eerste vrijdag van de maand worden gehouden in buurthuis TOMA. Tijdens deze afsluiting zal het publiek absoluut niets tekort komen. Speciaal voor deze gelegenheid staat de catering van Toko Ann in 't Houwke om het publiek te voorzien van heerlijke hapjes. Ook het vermelden waard is absoluut de aanwezigheid van KIKA die de afgelopen dinsdagavonden trouw aanwezig is geweest. Bemand door trouwe vrijwilligers die hun belangrijke steen bijdragen in het bestrijden van de gevreesde ziekte. Ook vanavond met de afsluiting staan zij er.

Peter Hubner is in de Indisch en Molukse kringen een zeer bekend gezicht geworden en de organisatie van de muziek activiteiten in 't Houwke is hem zeer erkentelijk om deze avond te presenteren.

Dinsdag 9 juli in de tuin van 't Houwke. Grote Houw 227. 20.00 tot 22.30 uur. Toegang gratis.

Meer berichten