Tijdens de nieuwe VVV-wandeling 'Rondje Breda' bezoek je de mooiste plekjes en proef je de fijne sfeer van Breda. FOTO: MARIËLLE HOUBEN
Tijdens de nieuwe VVV-wandeling 'Rondje Breda' bezoek je de mooiste plekjes en proef je de fijne sfeer van Breda. FOTO: MARIËLLE HOUBEN (Foto: Marielle Houben)

Nieuwe VVV-wandeling: 'Rondje Breda' langs mooiste plekjes in binnenstad

Naast de Historische Kilometer en de Kasteelwandeling biedt de VVV deze zomer nog een derde rondleiding aan: het nieuwe 'Rondje Breda'. ,,Wil je wél met een gids Breda ontdekken, maar hoef je niet zo nodig een rondleiding door de Grote Kerk en het Kasteel van Breda? Ben je wél geïnteresseerd in al de mooie (en ook historische) verhalen, maar gaan jaartallen je net wat te ver? Wil je vooral de fijne sfeer en gastvrijheid van Breda proeven? Dan is deze nieuwe wandeling 'Rondje Breda' jou op het lijf geschreven!'', zo verzekert de VVV ,,De gids neemt je anderhalf uur mee voor een informeel 'rondje' langs de allermooiste plekjes in de Bredase binnenstad. Dat gebeurt deze zomer op donderdag 26 en vrijdag 27 juli, en op donderdag 1, vrijdag 2, donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 31 augustus. De wandeling start 's middags om twee uur bij onze tijdelijke winkel aan het Stadserf 2, achter het stadhuis op de Grote Markt. Volwassenen betalen 6,95 euro en kinderen van 6 tot en met 12 jaar 4,95 euro. Voor BredaPas-houders is het nieuwe 'Rondje Breda' gratis. Graag wel van tevoren even reserveren, via het telefoonnummer 0900 - 5 22 24 44, of via: info@vvvbreda.nl.'' Nog meer weten? Kijk op www.welkominbreda.nl.

Meer berichten