Voor zowel beginnende als gevorderde badmintonners start de RBB op zaterdagochtend 14 september weer met de 12-delige START-training in het Leisure Center Breda aan de Terheijdenseweg. FOTO: HANS EMMERIK
Voor zowel beginnende als gevorderde badmintonners start de RBB op zaterdagochtend 14 september weer met de 12-delige START-training in het Leisure Center Breda aan de Terheijdenseweg. FOTO: HANS EMMERIK (Foto: H. Emmerik)

Vanaf september weer een START-badmintontraining

Wil je kennismaken met de badmintonsport of ben je net lid van een vereniging en een beginnend badmintonner en wil je je spelniveau verbeteren, meld je dan nu aan voor START, het trainingsprogram-
ma van de RBB (de Regionale Badmintonbond Breda) voor beginners en ook de wat gevorderden (jong én oud).

BREDA - Bij START worden de fijne kneepjes van badminton geleerd en staan daarnaast fitheid en gezelligheid centraal. De eerstvolgende START-training begint op 14 september.

Twaalf zaterdagochtenden

De trainingen worden door 'n gediplomeerde trainer gegeven op 12 zaterdagochtenden in het Leisure Center Breda aan de Terheijdenseweg 500. De beginners trainen van tien tot elf uur en de gevorderden van elf tot twaalf uur. De kosten zijn 45 euro en voor wie geen eigen racket heeft, zijn er rackets en shuttles aanwezig.

Iedereen kan het doen

,,Badmintonnen is niet alleen een leuke, gezonde en sociale sport, het is ook zeer toegankelijk. Iedereen kan het doen. Je kunt er voor kiezen om competitie te gaan spelen, maar je kunt ook recreatief met deze sport bezig zijn. Het maakt eigenlijk niet uit. We hopen dat veel mensen de uitdaging willen aangaan, om kennis te maken met deze sport. Maar ook dat zij zullen ontdekken dat er een behoorlijk aantal gezellige verenigingen zijn in de omgeving, die deze sport aanbieden. In Breda en omgeving zijn zo'n 1.100 badmintonners actief bij 16 RBB-verenigingen, plus ook in alle buitengebieden is er wel een badmintonvereniging'', aldus Hans Emmerik van de RBB.

Flitsende en stoere sport

,,Ik nodig iedereen uit kennis te komen maken met deze fantastische sport, die geen leeftijdsgrens kent, die je conditie verbetert, die je geest scherp houdt en waarmee je vrienden voor het leven maakt. Kortom: een flitsende en stoere sport!''

Aanmelden via de website

Aanmelden kan via 'n inschrijfformulier op www.RBBbreda.nl (onder 'START-training'). Of neem contact op via een mail: RBBbreda@RBBbreda.nl of bel met Hans Emmerik: 5 87 21 25.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden