Vanaf 22 augustus kunnen lopers samen met een clubje in Teteringen wekelijks gaan trainen om (in hun eigen tempo) 10  km hard te lopen.
Vanaf 22 augustus kunnen lopers samen met een clubje in Teteringen wekelijks gaan trainen om (in hun eigen tempo) 10 km hard te lopen. (Foto: Janko van Beek)

Sluit je (in Teteringen) bij hardloopclubje aan

TETERINGEN - Een hardloopclubje in Teteringen zoekt nog mensen die samen met hen willen gaan hardlopen en tegelijkertijd een loopcursus krijgen. ,,Ben je ook pas begonnen met hardlopen en wil je nu wat verder komen onder professionele begeleiding? Dat kan!'', zo zegt het hardloopclubje. ,,Eén keer per week krijg je op een ontspannen en gezellige manier looptraining van een professionele trainer en aan het einde van de cursus loop je - in je eigen tempo - 10 km hard. Naast een goede trainingsopbouw is er aandacht voor loopscholing, blessurepreventie en kleding en veiligheid. Tevens ontvang je 'n persoonlijk trainingsschema om je verder te ontwikkelen.'' De cursus start op donderdagavond 22 augustus van halfnegen tot ongeveer kwart voor tien, en het verzamelen is bij de bushalte aan de Meulenspie bij Scala. ,,De kosten bedragen zo'n 50 euro per half jaar en belangstellenden kunnen op de eerste avond op 22 augustus vrijblijvend mee lopen om te kijken of het iets voor ze is. Voor meer informatie kun je 06 - 23 00 84 76 bellen en wellicht dat je dit najaar in oktober al de 10 km van de Singelloop loopt en ook volgend jaar de Urban Trail Breda en de Tilburg Ten Miles…!''

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden