Vanaf 22 juli tot en met 4 augustus is Nieuwe Nobelaer dicht. Tijdens deze zomersluiting is er wel een leestafel in het hotel Het Witte Paard.
Vanaf 22 juli tot en met 4 augustus is Nieuwe Nobelaer dicht. Tijdens deze zomersluiting is er wel een leestafel in het hotel Het Witte Paard. (Foto: )

Nieuwe Nobelaer is 2 weken dicht tijdens zomervakantie

ETTEN-LEUR - Nieuwe Nobelaer is ook dit jaar weer twee weken dicht tijdens de basisschoolvakantie, vanaf maandag 22 juli tot en met zondag 4 augustus. Deze sluiting geldt voor de gehele organisatie, dus ook voor de bibliotheek, speelotheek en poppodium, theater, informatiebalie en alle kantoren. De kaartverkoop voor het theater en het inschrijven voor nieuwe cursussen en lessen blijft 24 uur per dag mogelijk via www.nieuwenobelaer.nl.

Het is de derde keer dat Nieuwe Nobelaer kiest voor 'n algehele zomersluiting. Directeur/bestuurder Hilda Vliegenthart: ,,Tijdens de zomer is het altijd al rustiger in Nieuwe Nobelaer. De cursussen, lessen en voorstellingen zijn afgelopen. Daarnaast zijn er veel mensen op vakantie waardoor het ook in de bibliotheek en speelotheek rustiger is. Omdat we graag zo efficiënt mogelijk werken, kiezen we er voor twee weken te sluiten tijdens de basisschoolvakantie. Vanaf maandag 5 augustus zijn we weer geopend en staan we vol energie weer voor iedereen klaar!''

Dagelijks vinden veel mensen hun weg naar Nieuwe Nobelaer, onder meer om een krant of om een tijdschrift te lezen aan de leestafel onder het genot van een gratis bakje koffie of thee. Deze gasten kunnen tijdens de zomersluiting nu terecht bij hotel Het Witte Paard aan de Oude Bredaseweg 15. Alle abonnementen zullen ook worden doorgestuurd en ook bij Het Witte Paard staat een gratis kopje koffie of thee klaar.

De bibliotheekbezoekers mogen boeken of andere materialen die tijdens de zomersluiting ingeleverd of verlengd dienen te worden, boetevrij lenen tot maandag 5 augustus.

Meer berichten