Restaurant 5 houdt in september voor de vijfde keer een belevingsdiner dat de stadsgenoten en ouderen verbindt. FOTO: PATRICK VERKOEIJEN
Restaurant 5 houdt in september voor de vijfde keer een belevingsdiner dat de stadsgenoten en ouderen verbindt. FOTO: PATRICK VERKOEIJEN (Foto: Patrick Verkoeijen)

Restaurant 5 strijkt op 10, 11 en 12 september neer op Belcrum Beach

Restaurant 5, 'n initiatief van de twee jonge ondernemers Danny Joosen en Arlinde Ros, opent voor de vijfde keer zijn deuren. Tijdens deze speciale editie op 10, 11 en 12 september, zijn belangstellenden uit de hele regio Breda van harte welkom op Belcrum Beach, het Bredase stadsstrand aan de Veilingkade 12a.

BREDA - Tijdens deze 5e editie is er voor de allereerste keer ook voor de bedrijven de gelegenheid om te netwerken en kan iedereen weer onder het genot van een heerlijk vijfgangendiner gezellig een praatje maken met 5 Bredase ouderen.

Eenzame ouderen verbinden

Eén jaar geleden is het pop-up restaurant 5 opgericht vanuit de gedachte om eenzame ouderen uit hun isolement te halen door hen opnieuw te verbinden met elkaar en de samenleving, in combinatie met eten. Verhalen van vijf ouderen worden gekoppeld aan vijf bijzonder creatieve gerechten, die geserveerd worden tijdens het diner. De gasten van het restaurant schuiven aan tafel bij één van de ouderen, waar zij naar hun verhalen kunnen luisteren en zo in contact komen met elkaar.

Eerste edities groot succes

Na het grote succes van de vorige vier edities, worden de aankomende diners voor het eerst toegankelijk voor bedrijven en ondernemers. Zij maken immers ook deel uit van de samenleving, zo vinden de initiatiefnemers.

Een onvergetelijke avond

Het jonge ondernemerskoppel wil groot(s) uitpakken, samen met Belcrum Beach. ,,We willen onze gasten en de ouderen
'n onvergetelijke avond bezor-
gen. Restaurant 5 bestaat namelijk één jaar en deze editie wordt daarom extra feestelijk'', vertelt Joosen. Hij vervolgt: ,,Bij een feest horen ook verrassingen, maar die verklappen we natuurlijk nog niet''.

Je moet tevoren reserveren

Op 10, 11 en 12 september verwelkomt Restaurant 5 zijn gasten tussen vijf en negen uur bij Belcrum Beach. Per avond kunnen er maximaal 20 gasten aanschuiven. Door het beperkt aantal plaatsen is reserveren een vereiste. Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden via de website van Restaurant 5, op http://www.restaurant5.nl/reserveren-form.html.

Meer berichten