Dit najaar biedt Levenskunst 4 interessante lezingen aan in Park Zuiderhout in Teteringen en iedereen is daarbij weer van harte welkom.
Dit najaar biedt Levenskunst 4 interessante lezingen aan in Park Zuiderhout in Teteringen en iedereen is daarbij weer van harte welkom. (Foto: )

Dit najaar gevarieerd aanbod bij 'Levenskunst Zuiderhout'

TETERINGEN - Levenskunst Zuiderhout in Teteringen heeft het programma voor dit najaar bekendgemaakt. De programmaraad is trots dat zij wederom 'n gevarieerd aanbod heeft weten samen te stellen voor cultureel geïnteresseerden in de regio én in Park Zuiderhout.

Op maandagavond 9 september start Levenskunst met een lezing over kwetsbare ouderdom, door geestelijk verzorger Marinus van den Berg. Maandag 14 oktober gaat journalist en filosoof Ralf Bodelier met de aanwezigen in gesprek over de bemoedigende vooruitgang die we wereldwijd boeken en die we maar amper terugzien in alle media. Fotograaf, grafisch vormgever en leraar Beeldende Vorming Ad Vermeulen maakte zeereizen naar Zuid- en Noordpool. Op 11 november toont hij foto's, die getuigen van de pracht van de polen, maar ook van de gevolgen van menselijk ingrijpen. Op 9 december tot slot staat het Weihnachtsoratorium van JS Bach centraal. Ad de Keyzer geeft aan de hand van fragmenten een toelichting op dit bijzondere werk. De bijeenkomsten vinden steeds 's avonds vanaf halfacht plaats in Park Zuiderhout aan de Arnold Janssenlaan 46 in Teteringen. Vooraf aanmelden is niet nodig en er wordt per avond een bijdrage van 5 euro per persoon gevraagd, inclusief koffie en thee. Ook bestaat er de mogelijkheid voor slechts 12,50 euro voorafgaand aan de lezing een hapje te eten in het grand-café van Park Zuiderhout. Hiervoor moet je wel via 5 78 40 00, of: serviceteam@parkzuiderhout.nl van tevoren reserveren.

Zie www.parkzuiderhout.nl/levenskunst voor meer info

Meer berichten