Sfeerimpressie van een eerdere editie
Sfeerimpressie van een eerdere editie (Foto: Frank van Esch)

Lions Rally 2019: onderweg voor het goede doel

Op zondag 8 september organiseren Lions Club Breda Host en ASC De Baronierijders wederom de jaarlijkse Bredase Lions Rally. Deze kaartleesrit wordt al sinds 2007 gehouden en de opbrengst daarvan gaat steeds naar een goed doel. Totaal is er op deze manier al zestigduizend euro bij elkaar gehaald voor lokale doelen of doelen waar Bredanaars zich voor inzetten. Dit jaar rijden we voor de stichting Zes, die in de wijk Ginneken in Breda zelfstandige woonruimte realiseert voor 15 jongeren met een verstandelijke beperking. Als extra vermeerdert de Nederlandse stichting voor het gehandicapte kind (NSGK) onze opbrengst met 50%.

Op zondag 8 september kunt u van start, of u nu een ervaren rittenrijder bent of voor de eerste keer deelneemt. U kunt deelnemen met uw klassieker of cabrio, maar ook met elke andere auto. De rally start om half tien bij kampeercentrum Linberg aan de Rijksweg in Molenschot. Na drie routes van in totaal 150 kilometer is rond vijf uur de finish bij buitenrestaurant de Fazant in Ulvenhout. Daar is ook de prijsuitreiking en een afsluitend dinerbuffet.

Lions Club Breda Host bestaat ruim 60 jaar en hoort daarmee bij de oudste Lions clubs in Nederland. Onder het motto ‘we serve’ ofwel ‘wij dienen’ organiseert de club allerlei activiteiten om een maatschappelijke bijdrage te leveren. De BLR wordt steeds gehouden op de 2e zondag in september. Dat weekend bleek de afgelopen jaren vrijwel zeker een garantie voor heerlijk weer. En de Baronierijders staan met hun expertise garant voor een gedegen kaartleesrit. Krijgt u al zin om samen met uw bijrijder in een onvergetelijke dag over mooie stuurweggetjes in West Brabant?? Op www.lionsrally.nl vindt u meer informatie en kunt u inschrijven.

Meer berichten