Foto: Bastiaan Musscher

Burgemeester Paul Depla opent compleet vernieuwde Pathé

Vanaf nu kunnen filmliefhebbers uit Breda en omstreken genieten van verstelbaar lekkere bioscoopstoelen bij Pathé Breda, de eerste bioscoop in Nederland waarbij álle stoelen in alle zalen zijn vervangen door de extra ruime en comfortabele Relax Seats. Dit nieuwe concept zorgt ervoor dat de bezoekers van Pathé maximaal kunnen relaxen bij het kijken van een film. Woensdagavond 17 juli werd de bioscoop feestelijk heropend door burgemeester Paul Depla van Breda.

Vorig jaar werd de VIP lounge van Pathé Breda al vernieuwd ter ere van het tienjarig jubileum van het theater. Begin juni werd dit verder doorgetrokken met de start van de renovatie van alle zalen naar Relax Seat-zalen voor een extra comfortabele bioscoopervaring. Dit werd gisteravond groots gevierd met onder andere een rode loper, een spectaculaire lichtshow en afterparty met Bredase DJ DINA van Diest. Op het startsein van Burgemeester Depla werden de Relax Seats geactiveerd en alle genodigden gevraagd hun stoelen in de relax stand te zetten, om zo met z'n allen ongegeneerd lekker onderuit te zakken en te genieten van The Lion King.

De 'Pathé Relax Seat' is een elektrisch verstelbare stoel. Met een knop kan de bezoeker de rugleuning en voetenbank instellen naar zijn of haar favoriete stand. Iedere stoel is ook voorzien van een tafeltje, waar je makkelijk een hapje en drankje op kan plaatsen. Uiteraard zijn de Relax Seat-zalen zo opgebouwd dat de bezoeker vanaf iedere stoel perfect zicht heeft op het doek.

Vanaf nu kunnen bezoekers genieten van het extra comfort van de Relax Seat bij het zien van de films The Lion King  en speciale vertoningen van onder andere André Rieu: Shall we dance en live opera vanuit het Metropolitan in New York. Voor meer informatie en tijden, bezoek de website: https://www.pathe.nl/bioscoop/breda

Meer berichten