De mensen van Sovinos en het salesteam van Delta Wines proosten op hun samenwerking. ,,We gaan met The V-Rosé wereldwijd 'n merk neerzetten waar zowel Nederland als Spanje trots op mogen zijn.''
De mensen van Sovinos en het salesteam van Delta Wines proosten op hun samenwerking. ,,We gaan met The V-Rosé wereldwijd 'n merk neerzetten waar zowel Nederland als Spanje trots op mogen zijn.'' (Foto: )

The V-Rosé bundelt krachten met Delta Wines

BREDA - Het rosé-merk The V-Rosé gaat samenwerken met Delta Wines, de grootste wijnimporteur en -distributeur in de Benelux. The V-Rosé van Sovinos uit Breda is pas sinds april 2018 op de markt en nu al volop te koop in zowel eigen land als over de grens. De snelle groei vroeg om logistieke ervaring en daarin bood Delta Wines uitkomst. Bas Graat, de Manager Business Development van Delta Wines, begreep als eerste dat de rosé uit Valencia aansluit bij de behoefte van de consument die kwaliteit en uitstraling waardeert. ,,Vanaf het moment dat ik The V-Rosé voor 't allereerst zag en proefde, was ik overtuigd. Alles klopte, het verhaal, de beleving en uiteraard de kwaliteit.'' ,,The V-Rosé is ontstaan uit pure passie voor wijn en Valencia'', aldus Sander Horsthuis, founder van Sovinos en The V-Rosé. Door z'n brede internationale marketingervring kan Sander zich goed verplaatsen in de gedachten van de consument. Het wilde altijd al 'n eigen en onderscheidend merk lanceren. Bram Moll, de CSO van Sovinos, zegt over de snelle groei van The V-Rosé: ,,Het succes zit hem in de geweldige wijn en de beleving van het merk'' Delta Wines zorgt in de Benelux voor de gehele logistiek en distributie. Sovinos gaat zich volledig richten op de marketing en activatie. De plannen liggen klaar om nu nog verder de wereld over te gaan. ,,We gaan een merk neerzetten waar zowel Nederland als Spanje trots op mogen zijn'', aldus Bas Graat.

Meer berichten