Zondag 1 september open dag en feel good market bij Zuiderlicht

Op zondag 1 september houdt Zuiderlicht, centrum voor Bewust Leven in Breda aan de Kloosterlaan 138a, weer een open dag. De dag duurt van 11.00 tot 18.00 uur, en om 10.30 uur kunt u de open dag beginnen met een kopje koffie en wat lekkers in de sfeervolle loungeruimte of in de achtertuin.

In de verschillende ruimtes van het centrum vinden ongeveer 20 (gratis) workshops en lezingen plaats. Om het uur starten er nieuwe activiteiten. Op het programma staan o.a. Intuïtieve Ontwikkeling, Emotional Freedom Techniques, de workshop Bewust Hooggevoelig in je Hoofd, Leven van Prana, Verbinden met je Hart, Creatieve vrouwenkrachtcirkel, een groepsreading.

Naast de GRATIS te bezoeken Lezingen, workshops en introductielessen, gegeven door de docenten en therapeuten van het centrum, vindt er ook weer een grote markt plaats. In de sfeervolle achtertuin van Zuiderlicht vindt vanaf 11.00 uur de Feel Happy & Healthy Market plaats, In de diverse kramen kun je kennismaken met de vaste medewerkers van Zuiderlicht en bij verschillende kramen kun je (tegen betaling) consulten doen, zoals een Tarotconsult, EFT, energiereading, healing, holistic pulsing, koffiediklezen en nog veel meer. In de tuin wordt sfeervolle live muziek verzorgd door A world of Mantramusic.

Zuiderlicht verkoopt die dag huisgemaakte appeltaart, verse soep, broodjes, hartige taart , smoothies en andere heerlijke biologische versnaperingen.

Het complete programma staat op de website, zie https://www.zuiderlichtbreda.nl/

Meer berichten