17 augustus 8e 'Volvo Stad Breda Cup'!

BREDA - Zaterdag 17 augustus is het weer zo ver en strijden op de velden van hockeyvereniging Push aan de Nieuwe Inslag de eerste dames- en herenteams van Breda, Zwart-Wit en Push 's middags van twaalf tot zes uur voor alweer de achtste keer op rij om de prestigieuze Volvo Stad Breda Cup, dé stedelijke kampioenstrofee binnen de Bredase hockeywereld.

De Volvo Stad Breda Cup is in 2012 ontstaan ter gelegenheid van de viering van het 105-jarige bestaan van de hockeyvereniging Breda. Sindsdien organiseren de drie verenigingen per toerbeurt deze officieuze seizoensaftrap. Het doel van de Volvo Stad Breda Cup is om tophockey en breedtehockey met elkaar te verbinden én om elkaar te ontmoeten tijdens sportieve wedstrijden, met daar omheen ook vertier voor jonge en oude hockeyliefhebbers.

Op zaterdagmiddag 17 augustus zijn alle hockeyliefhebbers, jong en oud, welkom op het complex van Push om te komen kijken naar wedstrijden op een topniveau. De wedstrijden tussen de dames- en herenteams worden op twee verschillende tijden en velden gespeeld, zodat er altijd iets te zien is. Om kwart over twaalf trappen de heren van Push af met een wedstrijd tegen de heren van Zwart-Wit.

Naast deze wedstrijden staat deze dag in het teken van gezelligheid, samenhorigheid en sportiviteit. Zo is er een springkussen voor de kleinste kinderen, houdt Sportways een clinic voor kinderen van 7, 8 en 9 jaar, en wordt de dag afgesloten met een borrel en t-dansant.

Met informatie over het speelschema en de overige activiteiten is te vinden op de website https://www.facebook.com/StadBredaCup.

Meer berichten