Vele koren verwarmen binnenstad Breda tijdens Tranen van Van Cooth

Op zaterdag 31 augustus is het weer tijd voor het meezingfeest van het zonnige zuiden: Tranen van Van Cooth. Vanaf 13.00 uur leeft de hele binnenstad op met kleurrijk gebrachte liederen van vele zangkoren uit Breda en omgeving. Vanaf 15.00 start het festival op de hoek van de Keizerstraat tegenover Mezz met een keur aan artiesten zoals Django Wagner, Tommy Lips, Corry Konings en nog vele andere.

Vele zangkoren uit Breda en omstreken zorgen voor verwarming in de Bredaase binnenstad. Vanaf 13.00 uur leeft de binnenstad op wel tien verschillende locaties met koren uit de omgeving. Bij onder andere de Huiskamer, Foodhal, Waalse Kerk en de Lutherse Kerk kun je terecht om te genieten van prachtige songs. Zangkoren Beekse Smart, De Dukdalf, De Kruikenzangers, Mee-Singers, Dongens Levenslied, Begonia's, Lappen vol Smart, Sangdoel, Vrij & Blij, Amor, Dolorcanto, Traais Smartlappenkoor, Ut Gak en De Simmers brengen hun kleurrijk gebrachte liederen in een feestelijke ambiance. Aan het eind van de middag vindt de Grande Finale plaats met alle koren op de Grote Markt.

Naast de koren is er ook genoeg te beleven op het hoofdpodium in de Keizerstraat. Django Wagner, Beppie Kraft, Corry Konings, Tommy Lips, Youri Labée, Frenk4You, Stef Ekkel, Johan Heuser, Rob van Daal en René Schuurmans prijken op de line-up.

Houd de kanalen van Tranen van van Cooth in de gaten voor de laatste nieuwtjes of check de website: www.detranen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden