Iedereen is van harte welkom op de open dag van Baronie. Nieuwe leden kunnen terecht bij een kraampje voor informatie en inschrijven.
Iedereen is van harte welkom op de open dag van Baronie. Nieuwe leden kunnen terecht bij een kraampje voor informatie en inschrijven. (Foto: )

25 augustus open dag bij Baronie, met ook een veiling

Baronie start het seizoen 2019/2020 traditiegetrouw officiëel met een Open Dag op zondag 25 augustus. Deze dag staat vooral in het teken van activiteiten voor de jeugd, maar ook de senioren en belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom. Nieuwe leden kunnen terecht bij een kraampje voor informatie en inschrijving. Voor het eerst is er aan de Open Dag een nieuw programmapunt toegevoegd. Verdeeld over twee sessies zal er namelijk op 25 augustus ook een Baronie Veiling plaatsvinden. Schitterende, ludieke en unieke voetbalgerelateerde artikelen zullen door een heuse veilingmeester aan de man worden gebracht. De opbrengst van deze veiling gaat natuurlijk naar de vereniging; dat is nog steeds hard nodig gezien het gegeven dat Baronie weliswaar stappen in de goede richting maakt, maar er nog lang niet helemaal bovenop is.

Vanaf 9.00 uur starten we met de teampresentaties van onze jongste pupillen op het hoofdveld. Dat gaat de hele dag door. Na de presentatie worden de teams op de foto gezet voor de website, waarna een teamactiviteit volgt onder leiding van de teamleider. De kinderen van O7, O8 en O9 volgen een voetbalparcours met spelletjes. De kinderen van O10 en O11 ontvangen een voetbalclinic van de hoofdtrainer en de spelers van Baronie 1. De jeugd van O13 en O15 spelen onderling een voetvolleytoernooi. De jongeren van O17 en O19 komen voor de teampresentatie en de teamfoto.

Rond het middaguur vinden enkele speciale activiteiten plaats op de tribune. Om 12.15 uur de loting van het Team van de Maand (voor O8 t/m O11). Om 12.30 uur de presentatie van Baronie 1, Dames 1 en Zaterdag 1 en om 12.45 uur de officiële uitreiking van het KNVB-certificaat voor de kwaliteit van onze jeugdopleiding.

Speciaal dit jaar organiseren we dus ook een veiling. Plaats van handeling is het plein bij de kantine. De veilingmeester start de eerste ronde om 13.15 uur. De tweede ronde met de echte 'topstukken' start om 16.00 uur.

Het wordt vooral een hele gezellige, maar ook een drukke dag. We houden voor de veiligheid de toegangspoorten voor voetgangers/fietsers en automobilisten gescheiden. Fietsers en voetgangers kunnen via de fietspoort aan de Valkenierslaan naar binnen. Auto's kunnen alleen parkeren op het eerste paarkeergedeelte tot de kantine en op de parkeerplaats van Tessenderlandt.

Bekijk het volledige programma op de website van Baronie, www.vvbaronie.nl.

Veel plezier en tot zondag 25 augustus op de Blauwe Kei!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden