Workshop keramiek voor mantelzorgers

Speciaal voor naasten van mensen die zorgen voor iemand met psychische problematiek houdt StiB samen met 'Conny's Keramiek' op vrijdag 27 september een workshop keramiek. Met deze workshop wil StiB de mogelijkheid bieden aan mantelzorgers om wat tijd voor zichzelf te hebben en even uit de zorgsituatie te stappen. Ook biedt dit de kans om verhalen, tips en ervaringen uit te wisselen met mensen in soortgelijke situaties

De zorg voor iemand met psychische problemen kan veel invloed hebben op het leven van de naasten. Het kan lastig zijn om grip te krijgen op de situatie. Het kan zelfs zijn dat mantelzorgers overbelast raken. Ook eenzaamheid komt vaak voor, omdat er vaak een taboe rust er met de omgeving over te praten. StiB biedt daarom de mogelijkheid in contact te komen met andere mantelzorgers in een soortgelijke situatie.

Deze workshop wordt gratis aan mantelzorgers aangeboden via de Meet & Match van de Betrokken Ondernemers. In deze workshop leren mantelzorgers meer over keramiek en het stookproces. Er is uiteraard ruimte om zelf de handen uit de mouwen te steken. De workshop duurt van 10:00 – 16:00 uur. Voor lunch wordt gezorgd. Deze bijeenkomst vindt plaats bij Hoeve de Kluis op de Hooijdonkseweg 10 te Breda. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers, dus wees er snel bij! Aanmelden kan via info@stib-breda.nl of 076- 750 32 00.

Meer berichten