Nieuwe sessie bij Wolfslaar Akoestisch

Zomer, zon (in ieder geval geen regen), veel creativiteit en leuke mensen op een prachtige plek! Dat zijn de ingrediënten van Wolfslaar Akoestisch, een evenementenreeks dat dit jaar voor de 7de keer wordt gehouden in de Natuurtuin Wolfslaar aan de Charlotte Cuypersdreef aan de rand van Breda. Artiesten en publiek zijn steeds super enthousiast over de unieke sfeer en de opzet en de entree is een vrijwillige bijdrage.

Zaterdag 24 augustus is de derde  sessie uit deze reeks. Kom lekker luisteren en genieten van Ierse folk en een woordkunstenaar die ook mooie muziek maakt.: Cool McFin en Marco Martens.

Cool McFinn treedt op vanaf 16.30 uur. Cool McFinn speelt Ierse (en Schotse) muziek met een eigenzinnige twist en laat zich graag beïnvloeden door andere muziekgenres. Deze West-Brabantse formatie heeft haar naam ontleend aan Finn McCool, de legendarische Ierse reus die The Giant's Causeway heeft doen ontstaan. De groep probeert elk optreden een of meer nieuwe nummers te brengen, zodat ze altijd een beetje nieuw klinken. Maar de oude favorieten komen steeds weer terug. Hun repertoire kent meer dan honderd nummers: jigs, reels, airs, ballads, singer/songwriter, pubsongs en folkrock, en de line-up bestaat uit Astrid Ijzermans (vioo)l, Chris de Jong (zang/mondharmonica/bodhrán), Ans Goorden (zang/harp/fluit/whistle/accordeon), Frans Suijkerbuij (zang/mandoline/banjo/bodhrán) en Leon Weterings (zang/gitaar).

Marco Martens treedt op vanaf 17.45 uur. Hij beweegt zich tussen de regels van spoken word, rap en poëzie. Grote thema's vangt hij in kleine portretjes van het alledaagse, persoonlijk en toegankelijk. Marco maakt voorstellingen, speelt liedjes, improviseert, draagt voor en koestert bovenal een ongezonde liefde voor slechte woordgrappen. Op Wolfslaar Akoestisch speelt hij - samen met de muzikanten Michiel van Iersel en Joris Sedee - onder meer liedjes van zijn albums 'Ieder huis is uit vertrekken gebouwd' en 'Morgen zal ik thuis zijn'.

De sessies zijn buiten. Bij twijfelachtig weer, check op de zaterdag de website of Facebook om te zien of de sessie doorgaat. Zie Facebook en/of de site www.wolfslaarakoestisch.nl voor meer informatie.

Meer berichten