Tony van den Dungen heeft een nieuwe single: 'Het mag niet', die op vrijdag 23 augustus verschijnt en als thema 'verboden' liefdes' heeft.
Tony van den Dungen heeft een nieuwe single: 'Het mag niet', die op vrijdag 23 augustus verschijnt en als thema 'verboden' liefdes' heeft. (Foto: )

Tony van den Dungen heeft nieuwe single: 'Het mag niet'

De in Breda geboren en tegenwoordig in St. Willebrord woonachtige Tony van den Dungen trekt de onlangs ingezette weg door en lanceert vrijdag 23 augustus 'Het mag niet'. Na het goed opgepakte 'Ik wil dat je gaat' is dit zijn tweede single van zijn album 'Een nieuw begin' dat 11 september zal verschijnen.

ST. WILLEBRORD - Samen met het team van Mickim Music is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan zijn eerste album, waarmee hij een nieuwe weg als zanger is ingeslagen.

Als een vis in het water

Hij volgt zijn gevoel en kiest meer voor de popkant, waarbij hij zich als een vis in het water voelt. 'Het mag niet' is dan ook een echt 'poppy' nummer geworden, dat het ook op de podia heel erg goed zal gaan doen.

Thema 'verboden' liefdes

Het thema van deze nieuwe single is 'verboden' liefdes en Tony wil hiermee proberen taboes en het hokjesdenken te doorbreken. ,,De nieuwe single 'Het Mag Niet' is voor mij heel erg bijzonder, ontstaan door de gesprekken met familie, vrienden en bekenden, maar ook uit diverse verhalen uit de media, en het onderwerp is 'verboden' liefdes. Zoveel mensen, om je heen, maar ook in de wereld, die niet zichzelf kunnen of mogen zijn. Die niet worden geaccepteerd door de maatschappij en/of hun eigen familie. Het mag niet… dat je niet mag voelen wat je voelt. Het kan toch niet… dat je niet mag zijn wie je wil zijn'', aldus Tony.

Motto: 'Blijf altijd jezelf...!'

Ik heb één motto in mijn leven: blijf altijd jezelf, blijf in jezelf geloven en volg je eigen gevoel, want alleen daarmee kom je tot een gelukkig leven. Dat heb ik dus ook gedaan met mijn - muzikale - weg, waaruit ook mijn album 'Een nieuw begin' is ontstaan. In deze single zing ik over de gevoelens van de mensen waarmee ik hierover heb gesproken, ik wil met deze single proberen de mensen wakker te schudden, dat het hokjesdenken niet meer van deze tijd is. Er zijn teveel mensen die door toedoen van de mening van anderen ongelukkig door het leven gaan, dat zou niet moeten mogen…''

Nog meer weten? Kijk dan 'ns op https://www.facebook.com/ZangerTonyvdDungen/

Meer berichten