Beginnerscursus Taoist Tai ChiTM-kunsten in Breda

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi start in Breda met een nieuwe beginnerscursus Taoist Tai ChiTM kunsten. Kom langs tijdens het open huis met gratis introductie op maandagavond 2 september van 19.30 tot 21.30 uur in gymzaal de Kroeten aan de Moeraszegge 69. De lessen worden wekelijks gegeven op dezelfde dag en tijd en aanmelden is niet nodig. Iedereen is altijd welkom voor een gratis proefles.

Tijdens de cursus wordt kennisgemaakt met de vorm en wordt de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van de tai chi. De rustig uitgevoerde, zachte bewegingen zijn voor iedereen geschikt. Doe mee met een proefles en ontdek op wat voor manier deze eeuwenoude Chinese bewegingskunst de gezondheid kan helpen.

Beoefening van Taoist Tai ChiTM-kunsten geeft rust en maakt het lichaam sterk en flexibel. Het begint heel simpel met het volgen van het voorbeeld van de instructeur, en al snel zijn de interne effecten merkbaar op spieren, pezen, botten en organen. Het is een manier van bewegen, die stilte en balans brengt en het lichaam aanzet tot natuurlijk herstel.

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi geeft les op 30 locaties in Nederland en is wereldwijd actief in 26 landen. Elke deelnemer is welkom op al deze leslocaties. Dit geeft de mogelijkheid om meermaals per week te oefenen.

Kijk op www.taoist.nl voor de lestijden en –dagen van locaties in Nederland.

Meer berichten