Een creatieve spiegeling
Een creatieve spiegeling (Foto: Robert Broos)

Fotoclub Teteringen bestaat 40 jaar en exposeert 7 en 8 september

Fotoclub Teteringen bestaat 40 jaar en houdt een 2-daagse expositie in eigen dorp. De 20 leden van de club zijn afgelopen tijd druk doende geweest met het maken van een gevarieerd fotowerk, bestaande uit een serie per lid, wat resulteert in een schitterende samenstelling.

FCT bestaat uit een club van 20 enthousiaste vrijetijdsfotografen, waarvan 2 dames inmiddels ook 40 jaar lid zijn. De leden stimuleren elkaar op de bijeenkomsten. Zij komen 1 maal per 14 dagen bijeen om elkaars werk te bespreken, vaak volgens een thema. Verder gaan zij regelmatig met elkaar op pad, zijn er vaste exposities in 't Web, in Park Zuiderhout en de Huisartsenpraktijk, allemaal in Teteringen.

FCT heeft voor de feestelijke exposite ook groep 7 en 8 van de 4 basisscholen in eigen dorp uitgedaagd met een fotowedstrijd met als thema: Dromen. De resultaten hiervan zullen ook op de expositie op creatieve wijze getoond worden. Ook wordt dan de winnaar bekend gemaakt.

Wij nodigen alle belangstellenden van harte uit om het resultaat te komen bekijken. De expositie is toegankelijk op zaterdag 7 en zondag 8 september van 11.00 tot 17.00 uur in Dorpshuis 't Web, Zuringveld 1 Teteringen.

De toegang is gratis.

Meer berichten