Open podium De gevoelige snaar op 25 augustus in Breda

Tijdens de eerste editie van open podium De gevoelige snaar, op zondag 25 augustus, presenteren ruim twintig personen eigen creatieve bijdragen over iemand die ze missen. Het programma omvat daarnaast muziekuitvoeringen, voordrachten en troostwandelingen. Het open podium vindt plaats op zondagmiddag 25 augustus, in de sfeervolle omgeving van PodAa, Weerdstraat 35B, Breda. Aanvang: 13.00 uur. Toegang inclusief twee consumptiebonnen € 5,-.

Het Bredase samenwerkingsverband ROeR wil met het open podium iedereen de gelegenheid bieden op zijn eigen manier uiting te geven aan zijn gevoelens, gedachten en herinneringen rondom gemis en verdriet. De afgelopen maanden heeft een aantal mensen een gedicht, verhaal of lied geschreven. Anderen maakten een tekening, schilderij of ander kunstwerk.

Stichting ROeR nodigt iedereen die in Breda of omgeving woont van harte uit hun presentaties bij te wonen. Laat je verrassen en inspireren door de verschillende creatieve uitingen. Er vinden zowel buiten als binnen activiteiten en presentaties plaats. Ook zijn er stilteplekken om je terug te trekken of juist met anderen te praten. Zou je zelf nog een bijdrage willen leveren, vraag dan aan het begin van de middag aan een van de organisatoren naar de mogelijkheden. Het is per slot een open podium.

Een selectie van de creaties zijn opgenomen in een ROeR-bundeltje, dat op 25 augustus tegen kostprijs beschikbaar is. Sinds haar oprichting organiseert Stichting ROeR jaarlijks een herdenkingsactiviteit. Dit jaar is gekozen voor een nieuwe manier om stil te staan bij gemis en verlies. Een open podium met een lach en een traan, met inspiratie en ontroering, passief en actief.

Kijk voor wijze van aanmelden en meer informatie op www.roerbreda.nl of neem contact op met de organisatie via: info@roerbreda.nl, of (076) 5 20 17 99.

Meer berichten