Jeugdfonds & Decathlon Sportmiddag voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar

Zaterdag 31 augustus vindt van 13.00 tot 17.00 uur bij Decathlon aan de Bavelseparklaan 20 op Brrepark de Jeugdfonds & Decathlon Sportmiddag plaats. Tijdens deze middag kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar meedoen aan allerlei sporten en activiteiten.

De activiteitenmiddag is bedoeld voor kinderen die nog niet actief deelnemen aan een sport of culturele activiteit, of juist willen kennismaken met andere activiteiten. Ze kunnen deze dag deelnemen aan allerlei activiteiten om te ontdekken welke sport of activiteit bij hen past. Zo kan er bijvoorbeeld worden gebokst, aan een bootcamp worden gedaan, gedanst, geskatet, dj-muziek worden gemaakt en circusacts worden gedaan. Het is vooral de bedoeling dat de deelnemers een erg leuke middag beleven. Kinderen die gebruik maken van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda, hun vriendjes, vriendinnetjes en natuurlijk ook alle andere kinderen die graag aan deze middag mee willen doen, zijn van harte welkom!

Er zijn verschillende aanbieders en profs aanwezig om de kinderen diverse skills aan te leren. Zo zijn onder andere Pier15, Mijn Dansparty, 24FitcampBreda, DJ-school Breda en Grote Broer en Grote Zus aanwezig. Ook zijn de ambassadeurs van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda aanwezig: MMA-wereldkampioen Pieter Buist zal clinics geven en squash professional Tessa Ter Sluis leert de kinderen hoe je haar sport goed kan beheersen.

De Sport & Cultuur Intro van Breda Actief en de Nieuwe Veste is er om de kinderen te informeren over het sport -en cultuuraanbod in de gemeente Breda. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda geeft informatie over hoe je kunt deelnemen aan een sport of culturele activiteit als daar thuis niet de financiële middelen voor zijn. Brabant Water zal zorgen voor drinkwater en een tof spel, en Picnic komt met een springkussen en een gezonde snack. Het belooft dus een hele gave middag te worden.

Aanmelden voor deze middag is verplicht en kan via: jeugdfondssportencultuur.nl/nieuws/jeugdfonds-decathlon-sportmiddag, of via de aanmeldoptie in het evenement op Facebook. Vol is vol, dus meld je vooral snel aan.

Zijn de kinderen na deze middag en een eventuele proefles enthousiast geworden en willen ze gaan deelnemen aan een sport of culturele activiteit en zijn er thuis niet de financiële middelen. Dan betaalt het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda de contributie of het lesgeld. Kijk voor meer informatie over het fonds op www.jeugdfondssport.nl/breda of www.jeugdfondscultuur.nl/breda.

Meer berichten