Gratis communicatiemiddelen voor Bredase initiatieven


MOOIWERK is samen met de Communicatie-opleiding van Avans Hogeschool op zoek naar vrijwilligersorganisaties, sportverenigingen en andere Bredase initiatieven. Tijdens het project 'De Communication Challenge' creëren eerstejaars studenten eigentijdse en passende communicatiemiddelen speciaal voor maatschappelijke organisaties. Aanmelden kan tot 15 september.

125 eerstejaarsstudenten bedenken en ontwikkelen gratis nieuwe communicatiemiddelen voor allerlei maatschappelijke organisaties. Een maand lang werken de studenten in kleine groepen samen aan een project. De afgelopen jaren zijn al verschillende Bredase organisaties voorzien van onder meer een nieuwe website, folder en een promotiefilmpje. Tijdens de afsluiting op 31 oktober worden de projecten tentoongesteld en worden tevens de beste communicatiemiddelen in het zonnetje gezet!

Op 4 september krijgen organisaties meer informatie over De Communication Challenge. Gedurende deze dag zijn er een aantal infomomenten waarvoor organisaties zich kunnen inschrijven. Dit kan tot en met 3 september. In een uur wordt De Communication Challenge toegelicht en wordt er duidelijk welke andere projecten van Avans Communicatie interessant zijn voor de maatschappelijke organisaties.

Aanmelden en meer informatie
Om deel te nemen aan De Communication Challenge, wordt aanbevolen om aanwezig te zijn tijdens een van de info-momenten op 4 september. Voor meer informatie en aanmelden kijk op: www.mooiwerkbreda.nl/communication-challenge.

Meer berichten