Reserveer nu kraam voor rommelmarkt Stichting CC 't Aogje

De gezelligste rommelmarkt van Breda en omgeving staat weer voor de deur, want op zondag 8 september houdt Stichting CC 't Aogje haar jaarlijkse rommelmarkt in gemeenschapshuisdDe Koe aan de Ambachtenlaan 1 in Breda. De rommelmarkt is geopend van 11.00 tot 15.00 uur.  De entree bedraagt 1 euro.

De gezelligste rommelmarkt van Breda

Zowel in de Vlaamse Schuur en de grote zaal, als buiten op het parkeerterrein staan tientallen kramen opgesteld. Enthousiaste standhouders brengen weer een groot assortiment goederen aan de man. Niet alleen oude huisraad en spullen van de zolder vinden een nieuwe bestemming, ook unieke hebbedingetjes, langgezochte verzamelingsobjecten en ludieke prullaria gaan weer van hand tot hand. Evenals in  voorgaande jaren zal de rommelmarkt in de Koe zich onderscheiden door een gemoedelijke sfeer, waarbij een goed gesprek en een goed glas bier niet zullen ontbreken!

Steun het carnaval in Princenhage

De opbrengst van de entree en kraamverhuur van de traditionele rommelmarkt komen geheel ten goede aan Stichting CC 't Aogje. Voor de 64e keer organiseert Stichting CC 't Aogje komend jaar het carnaval in Princenhage. Hierbij wordt vooral veel aandacht geschonken aan de jeugd en aan de oudere bewoners. Ook de zieke Princenhagenaars worden niet vergeten en krijgen tijdens carnaval een attentie door de Stichting aangeboden. Met een bezoek aan de rommelmarkt en de deelname van vele trouwe kraamhouders, wordt Stichting CC 't Aogje jaarlijks financieel ondersteund om deze activiteiten mogelijk te blijven maken.

Een kraam huren

Er zijn nog enkele kramen à 4 meter te huur, zowel binnen als buiten: een kraam  binnen voor 14 euro en een overdekte kraam buiten voor 17 euro. Wees snel, want … op is op! Voor meer informatie kun je terecht bij Jacqueline Dekkers,via 5 41 53 71 of: famdekkers@ziggo.nl, of bij Aschwin Donkers, via 06 - 21 43 99 05, of via: aschwin.donkers@hetnet.nl.

Meer berichten