Eerste editie van FestiVitaalBreda

Van maandag 23 tot en met zondag 29 september vindt de eerste editie van FestiVitaalBreda plaats. FestiVitaalBreda is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Vitaal Breda en haar partners, in de laatste week van september tijdens de Nationale Vitaliteitsweek! Gedurende deze week van vitaliteit kun je nieuwe informatie, inspiratie en kennis opdoen en deelnemen aan activiteiten. Een hele week aandacht en activiteiten gericht op het vergroten van je eigen vitaliteit en gezondheid.

In 2025 is Breda de vitaalste gemeente van Nederland, dat is waar Vitaal Breda voor wil gaan. Een stad waar je gezond en met plezier opgroeit, woont, werkt, sport en oud wordt. Inwoners zitten lekker in hun vel en voelen zich fit en gezond. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Een leefstijl waarbij men voldoende beweegt en gezond eet.

Haal het beste in jezelf naar boven!

FestiVitaalBreda is ingericht volgens de visie en werkwijze van Vitaal Breda; werken aan vitaliteit in kleine haalbare stappen gericht op individuele gezondheid en vitaliteit. Het Festival is bedoeld voor iedere Bredanaar (inwoner, werkgever en of werknemer), die aan de slag willen met hun vitaliteit en gezondheid thuis of op de werkvloer. Om fit en vitaal te zijn of te worden telt alles mee. Bewegen telt, slapen telt, voeding telt, minder stress telt. Jijzelf en je omgeving hebben hier invloed op, maar je moet wel zelf de regie nemen en aan de juiste knoppen draaien om uiteindelijk je eigen gedrag hierin te veranderen. Het zelf doen en eigen regie nemen staat centraal.

Toegang tot Workshops, clinics, lezingen met een passe-partout

Iedere dag zijn er op verschillende plekken in de stad activiteiten op het gebied van sport & bewegen, voeding, slapen, onthaasten en (persoonlijke) ontwikkeling. Voor iedereen is er wel iets om alleen of samen met iemand kennis mee te maken of in een specifiek onderwerk zich te verdiepen. Met een passe-partout kun je aan zoveel mogelijk activiteiten deelnemen.

Meer informatie

Ga naar www.vitaalbreda.com voor het gehele programma en bestel losse tickets of een passe-Partout om deel te nemen. Aanmelden per activiteit is verplicht.

Meer berichten