Geen concert Oude Stijl Jazz Etten-Leur in september

Het seizoen van de Stichting Oude Stijl Jazz Etten-Leur zal deze keer door omstandigheden een maand later starten dan men gewend is.

Door een wat ongelukkige samenloop van omstandigheden is er in Etten-Leur geen voor de Stichting acceptabele locatie beschikbaar waar dit concert zou kunnen plaatsvinden. Noodgedwongen heeft de Stichting het septemberconcert moeten cancellen. Het bestuur heeft het uiterste gedaan om een alternatieve locatie te vinden, maar dat is helaas, ook vanwege het kermisweekend, in Etten-Leur Noord niet gelukt.

Het eerste concert vindt daarom weer plaats op zondag 20 oktober in de Linde. Hierover volgt uiteraard tegen die tijd weer verder nieuws.

Het bestuur van de Stichting begrijpt dat het, zeker voor de vele vaste bezoekers, een tegenvaller zal zijn, maar zij hebben hun uiterste best gedaan om dit te voorkomen. Uiteraard was het ook voor het uitgenodigde orkest, The Jazzy Rabbits een teleurstelling, maar soms zijn de dingen zoals ze zijn.

De Stichting hoopt, dat bij het concert van 20 oktober weer velen aanwezig zullen zijn om dit keer in oktober het seizoen te openen.

Wilt u meer weten over de Stichting en de concertagenda, bezoek dan eens de website www.jazzettenleur.nl.

Meer berichten