13 oktober weer een 'Ulvenhart Klassiek'-concert

Op zondag 13 oktober a.s. komen 4 jonge musici naar Ulvenhart Klassiek op landgoed Ulvenhart aan de Heistraat 16 in Ulvenhout, die samen het Arthema Kwartet vormen, bestaande uit Edu Diez Garcia op viool, Gabriela Torres op viool, Nikolaï Clavier op altviool en Diederik Smulders op cello

Jong en ambitieus, dat zijn de muzikanten van het internationale Arthema Kwartet in een notendop. De uit Noorwegen, Portugal, Spanje en Nederland afkomstige violisten en cellist hebben een gemeenschappelijke basis gevonden in de muziekwereld: ,,We hebben ontdekt dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt, welke waarden je hebt of waaruit je culturele erfgoed bestaat: het is altijd mogelijk om verenigd te worden in gedachte, actie en visie. De kunst van het spelen in een strijkkwartet is een subtiele vorm van kunst, wij streven ernaar deze kunst te perfectioneren door in onze krachten te bundelen.''

Tijdens de concerten van het Arthema Kwartet proef je de drang naar eenheid en tegelijkertijd geniet je mee van het plezier dat deze muzikanten halen uit het maken van muziek. Het kwartet tracht steeds weer een unieke beleving neer te zetten in een intieme setting. Ondanks dat deze talenten nog maar kort samenwerken, hebben ze nu al voor diverse grote zalen mogen spelen, zoals in het Muziekgebouw Eindhoven en het Concertgebouw Amsterdam.

In de Prelude speelt Job Honnee op de piano en de presentatie is in handen van Mylan Tran. De ontvangst is vanaf 14.30 uur en het concert begint om 15.00 uur.

De entree is 12,50 euro, inclusief koffie of thee en het programmaboekje. Reserveren kan per e-mail, met je naam, het aantal plaatsen en de concertdatum, naar: info@ulvenhart.nl, of per telefoon: 076 - 5 61 60 89 of 06 - 30 05 42 67.

Meer weten? Kijk dan op www.ulvenhart.nl

Meer berichten