flyer
flyer (Foto: Lâle)

Ervaar zaterdag 14 september de gastvrijheid van woonzorgcentrum Lâle

Lâle is een woonzorgcentrum voor Turkse ouderen waar cultuurspecifieke zorg en -activiteiten worden aangeboden aan bewoners. De Pazar, een Turks cultureel festijn, wordt jaarlijks georganiseerd bij het woonzorgcentrum aan de Boschstraat 57 in Breda. Van 13.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom. De entree is gratis.

Voor veel mensen in Breda en omgeving is de "Pazar Lâle" inmiddels een begrip geworden. Het huis en de tuin van Lâle worden zaterdag 14 september omgetoverd tot een gezellige Turkse markt met diverse culturele kraampjes, met muziek en lekkere hapjes uit de Turkse keuken. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten.

Lâle is onderdeel van Woonzorgcentrum Raffy dat onlangs is gefuseerd met De Leystroom. Samen vormen zij de nieuwe organisatie Raffy-Leystroom, met ruim 350 betrokken medewerkers en meer dan 200 enthousiaste vrijwilligers. Uniek in Breda en omstreken, omdat de drie woonzorgcentra met ieder haar eigen sfeer het waardevolle en vertrouwde van de eigen cultuur in ere houdt.

Iedereen is welkom om de gastvrijheid van Woonzorgcentrum Lâle te ervaren en om te genieten van de Turkse sfeer. Advies is te parkeren op Vlaszak of Chasséveld.

Meer berichten